Over Jalvino

Charrel JalvingJalvino is een intiatief van , een eigentijdse Jutter. Hij maakt creatieve juttersproducten van authentiek en zelf gejut wrakhout dat is aangespoeld op de Noord Hollandse stranden in de buurt van Callantsoog. Hergebruik van materialen, recycling en verantwoord ondernemen ten top! Iedere Jalvino die wordt gemaakt is uniek en handgemaakt, er zullen dan ook nooit 2 dezelfde zijn.

Tot nu toe zijn het voornamelijk staande lampen die zijn gemaakt maar als het over Jalvino gaat dan zijn er voor de toekomst nog veel leuke en creatieve ideeën. Vanwege zijn marketing en sales achtergrond vind hij het leuk om een merk achter dit initiatief te creëren en daarnaast natuurlijk ook wat mooie creaties te verkopen. Mensen blij maken met zijn eigen Jalvino creaties is zijn belangrijkste doel.

Over Jalvino | Wrakhout in de toekomst

Over Jalvino - Stempel Jalvino Er zit nog geen serieuze business in maar het is een leuke hobby om mee te experimenteren op verschillende vlakken en hier weer van te leren. Toch vergt het nog best wat voorbereiding, moeite en inzicht om een echte mooi strandproduct te creëren van wrakhout. Elk wrakhouten Jalvino product dat klaar is krijgt aan de onderzijde een speciale Jalvino stempel om zo te laten zien dat ik tevreden ben over het geleverde product en waaraan u kunt zien dat het een echte Jalvino is ;)

Jalvino LogoHij vind het erg leuk om te doen, dus wie weet wat er nog van komt. Langzaam probeert hij Jalvino te laten groeien, door andere soorten producten te maken, deze webshop te creëren en uiteraard via social media het bereik te vergroten en meer fans te verkrijgen.