Interessante links

Bitcoinspot
Als bedrijf is het belangrijk om te letten op trends in de markt en vooruit te kijken naar wat de toekomst brengt. Op Jalvino.nl ontmoet het “oude” de nieuwste technologieën. Vanaf heden kunt u op de webshop ook betalen met Bitcoin! Wilt u meer weten over Bitcoins? Bezoek dan Bitcoinspot.nl

Reddingsbrigade Paal 13
Zet zich 365 dagen per jaar in middels een alarmploeg voor calamiteiten op het strand en aan de kust. Daarnaast bewaken zij elke zomer actief de stranden van Callantsoog & Groote Keeten.

KNRM Callantsoog
Ook KNRM Station Callantsoog staat 365 dagen per jaar uitruk gereed voor alarmeringen en mensen in nood. De KNRM redt mensen op zee en op de ruime binnenwateren in Nederland, deze organisatie wordt in stand gehouden door donateurs.

Texelpost
Een combinatie van een fysieke fles in zee en een digitale fles die je via social media met berichten vult. De fles is voorzien van een satellietzender (GPS). De vinder wint een compleet verzorgde Texelvakantie.

Perla Fantastika
Webshop van een mede kunstenaar, die hele mooie en ook unieke sieraden maakt. Voor een mooie prijs heb je zo’n fantastische unieke wrap.

Charrel Jalving
Niet geheel onbelangrijk, een link naar mijn eigen website. Hierop kan je van alles vinden over waar ik me mee bezig hou en wat mijn passies zijn.