Jalvino op maat

Wrakhout strandDe zee die geeft en de zee neemt, als strandjutter en creatieveling met wrakhout ben ik vooral afhankelijk van wat de zee mij geeft. Ik neem ook lang niet al het wrakhout mee dat is aangespoeld, het moet wel een bepaalde uitstraling hebben en er wat verweerd uitzien. Vervolgens wordt het wrakhout zorgvuldig afgezoet en schoongemaakt van algen, zeewier en zand etc. Hierna wordt het hout zorgvuldig gedroogd voordat het klaar is om er mee aan de slag te gaan.

Wrakhout bewerkenMocht u een uniek idee hebben, de lamp die u wilde kopen al verkocht zijn of heeft u bepaalde wensen en eisen dan kunt u bij Jalvino ook een wrakhout lamp of product op maat laten maken. U kunt contact opnemen met mij via de contactpagina of mail mij direct om zo uw wensen kenbaar te maken. Ik vind het erg leuk om maatwerk te leveren en in goed overleg iemand blij te maken met zijn eigen Jalvino Niets is onmogelijk, alles is bespreekbaar!

Uw eigen wrakhouten product op maat

Als voorbeeld kunnen we een vloerlamp nemen, afhankelijk van de wensen zullen we ook de prijs niet uit het oog verliezen:

  • U kunt aangeven welk stuk hout u mooi vind om een lamp van te laten maken
  • U kunt de maten doorgeven van hoe hoog of hoe breed het stuk hout moet zijn
  • U kunt kiezen tussen verschillende schakelaars; handschakelaar, voetschakelaar of een dimmer
  • U kunt uw wensen uitspreken voor een lampenkap, al zijn deze meestal niet inbegrepen bij een vloerlamp
  • U kunt aangeven of het voor een bepaalde datum klaar moet zijn, of dat het een verassing is voor iemand